M-920 «Каїн»/ME2

< M-920 «Каїн»

3823статті у
цій вікі
Добавить новую страницу
Коментарі0 Поделиться

Опис Редагувати

Стріляє виключно потужними одиночними пострілами. Для того, щоб була можливість зробити постріл, рівень заряду повинен бути не менше 100%. Вимагає підготовки перед пострілом кілька секунд, і не допускає застосування на ближніх дистанціях. Найпотужніше важку зброю в грі, як правило, стріляє не частіше одного разу за місію. Але за допомогою декількох поліпшень боєприпасів до важкого зброї-можна буде накопичити енергії на два постріли.

Плюси Редагувати

  1. Величезний наноситься шкоди
  2. Велика площа ураження
  3. Відмінні спецефекти
  4. Самонавідні снаряди.

Мінуси Редагувати

  1. Довга зарядка
  2. Неможливість заряджати "Каїн", сидячи в укритті
  3. Дуже високе споживання боєприпасів при пострілі
  4. Низька швидкість польоту снаряда

Рекомендується використовувати Редагувати

  1. Боси, а саме
    1. молотники - підгадати момент і вистріліть (пам'ятаєте, що потрібно завжди перебувати в русі - молотник важко плюється). Два постріли - і черв'як готовий.
    2. Преторіанец-бос досить серйозний і багато хто не проти вбити його з одного пострілу, але через те, що за правилами розробників вбити його з одного пострілу не можна, загине Шепард. Так, якщо ви спробуєте прибити преторіанців з "Каїна", то вас чекає неминуча смерть, якщо стоїте занадто близько до преторіанців.
    3. Літун - тут потрібно вивчити його траєкторію польоту і запускати снаряд тільки, коли будете впевнені в попаданні
    4. Тіла Вазир - вичікуйте моменту, коли вона буде відвернута від постійних атак і стріляйте, але, в цілому, проти неї "Каїн" малокорисний. (З першої зустрічі вона все одно не помре, піде на регенерацію. Так само стрілянина скрутна із за близьких відстаней)
    5. Ядро ВІ - в місії, де в нашу команду успішно (або не успішно) вливається Легіон, у фіналі необхідно знищити ядро ​​Женця. Сама сутичка припускає, що потрібно відстрілюватися від натовпів хасков і час від часу атакувати ядро. Один постріл з "Каїна" вирішить ваші проблеми ... Втім, все залежить від рівня складності ...
    6. Протожнец -фінальний бос часто рухається, тому вивчайте його поведінку і стріляйте, тільки, якщо впевнені в успіху такого Армагеддона. Порада: протожнец завмирає перед тим, як вивергнути полум'я. Перевірено - якщо почати цілитися одночасно з ним, то ви встигнете вистрілити першим (рівень складності-"Ветеран")
    7. Колос-місія на Хестроме, збийте щити, зарядіть "Каїн" і насолоджуйтеся видовищем.
  2. Міні-боси.
    1. Робот Имира - звичний в плані знищення міні-бос. Але вистрілити по ньому з "Каїна" не завадить. Особливо в місії, де три Имира знищують ящики. Стріляйте сміливо - Имира змітає пачками в обширній області.
    2. Ватажки найманців - використовувати тільки, якщо по ходу місії немає більш серйозного супротивника.
    3. І ті, й інші - іноді (наприклад, в місії з вербування Гранта) будуть потрапляти або кілька ватажків, або кілька Имираів, або ватажок і Имира парою. Поради ті ж. Почекайте вдалий момент і знищіть всіх разом.
  3. Натовп простих ворогів - якщо серйозних супротивників по ходу місії немає і не передбачається, просто стріляйте з "Каїна" в натовп найманців або гетів. Але це, скоріше, заради розваги ...

Отримання Редагувати

  • Вивчити на "Нормандії".

Поради щодо використання Редагувати

  • Після того як ви отримаєте"Каїн" в арсенал - поліпшите боєзапас до важкого зброї максимально. Інакше запасу боєприпасів буде вистачати тільки на один постріл;
  • Ніколи не стріляйте з "Каїна" на відстань менше 10 метрів! Так ви ризикуєте померти від вибуху, якщо, звичайно, ви не встигли до найближчого укриття;
  • Може виявитися ефективним на Базі Колекціонерів для одночасного знищення всіх чотирьох труб, що живлять Протожнеца. У такому випадку, рекомендується заздалегідь укомплектувати бронекостюм елементами, що підвищують боєзапас.