M-8 "Месник"/ME3SP

3823статті у
цій вікі
Добавить новую страницу
Коментарі0 Поделиться
М-8 Месник
Тип  Штурмова гвинтівка
Виробник  Альянс Систем
Тип ведення вогню  Автоматичний
Отримати  Пролог: Земля
Вага 

Місткість 

Скорострільність 

Шкода 
 Невідомо
Влучність 

Боєприпаси
Обойма Резерв
30 210

Опис Редагувати

"Месник" є типовою універсальною штурмовою гвинтівкою: точна стрільба короткими чергами і смертельний шкоди при автоматичній стрільбі. Модульна конструкція і недорогі компоненти роблять її улюбленою зброєю різних озброєних груп і найманців. Гвинтівка має репутацію надійного і простого у використанні зброї, яка легко модернізувати.

Отримання Редагувати

М-8 Месник Шепард підбирає близько передавача в місії Пролог: Земля.

Використання Редагувати

M-8 "Месник" можуть використовувати: Джеймс Вега, Ешлі Вільямс, Кайден Аленко, Гаррус Вакаріан, Явік, Найрін Кандрос, Заїд Массані. , Самара, Грюнт

Сумісні модифікації Редагувати

Компенсатор віддачі Покращення магазину Бронебійна модифікація Довгий ствол Високоточний приціл Лезо інструметрона Тепловізійний приціл Стовбур з високою початковою швидкістю Надлегкі матеріали

Нотатки гравців Редагувати

  • Це збалансоване зброю, що завдає помірні пошкодження на будь-якій дистанції. З її допомогою можна ефективно вражати цілі на великій відстані та поблизу;
  • Гвинтівка в рівній мірі ефективна проти бар'єрів, щитів і броні;
  • Головний недолік гвинтівки-низький шкоди в порівнянні з іншими штурмовими гвинтівками, тому на більш високих рівнях складності її краще не використовувати;
  • Найвища швидкість перезарядки з усіх штурмових гвинтівок, рівна 1,5 секунди;
  • При виборі класу адепт, ця гвинтівка дуже ефективна проти серйозних ворогів (Баньши,Тварь та інших).
  • Зброя за замовчуванням в кат-сценах в Mass Effect 3. Цікаво, що в роликах його тримають в руках навіть ті персонажі, які не користуються штурмовими гвинтівками;
  • В Mass Effect і Mass Effect 2 гвинтівка була оснащена оптичним прицілом, в третій частині його немає, як і на інших штурмових гвинтівках. Він є знімним модулем.
  • Гвинтівка знята з виробництва, але велика кількість "Месників" по раніше використовується на фронтах.