ME Вечность навсегда Логотип
Пістолет "Дуга"
Тип  Великокаліберний пістолет
Виробник  Кваріанци
Тип ведення вогню  Напівавтоматичний
Отримати  Пріоритет: Дредноут Гетов
Вага 

Місткість 

Скорострільність 

Шкода 
 Невідомо
Влучність 

Боєприпаси
Обойма Резерв
18 72-90
Пістолет "Дуга"-Великокаліберний пістолет з гри Mass Effect 3.

Опис Редагувати

Пістолет був створений адміралом Даро'Зен. Є зменшеною версією дугових випромінювача. Цій зброї потрібні тільки теплові заряди. Пістолет використовує невидимий лазер, який іонізує повітря і створює потужний розряд електричного струму. Для збільшення сили пострілу зброю можна додатково підзарядити.

Використання Редагувати

Пістолет «Дуга» можуть використовувати: Ліара Т'Соні, Сузі, Талі'Зора, Кайден Аленко, Явік, Найрін Кандрос, Урднот Рекс, Джейкоб Тейлор, Джек, Касуми Гото, Міранда Лоусон.

Отримання Редагувати

На початку місії на дредноуті гетів, відразу після того, як ви впускаєте на корабель команду, Талі каже: "Глянь-но на це."-Дістаючи з кишені Дугу. Не забудьте взяти пістолет після закінчення катсцени.

Сумісні модифікації Редагувати

ME3 Heavy Pistol Melee Stunner ME3 Upgrade Assault Rifle Penetration Module ME3 Upgrade Assault Rifle Magazine Upgrade ME3 SMG High Caliber Barrel ME3 SMG Scope Upgrade ME3 SMG Ultralight Materials ME3 Pistol Heavy Barrel ME3 Pistol Cranial Trauma Systeme ME3 Power Boost

Зауваження гравців Редагувати

  • Найбільша слабкість зброї-це компроміс. У нього такий же темп стрільби, як у М-3 Хижак і така ж потужність, як у М-6 Кат або М-77 Паладин. При використанні як скорострільне зброю йому не вистачає потужності;
  • Для пістолета занадто велику вагу;
  • При повному заряді можна вбити будь-якого слабкого органічного та середнього синтетичного ворога з одного пострілу, знову ж таки залежить від рівня складності.
  • На цей пістолет краще відразу поставити "Покращення магазину" і "Ствол великого калібру".
  • У зарядженому стані завдає потрійної шкоди; стріляє трьома снарядами.
  • Якщо заряджати протягом: 0-0.39 секунд (вилетить один снаряд який завдасть дефолтний шкоди); 0.4-0.67 секунд (вилетить один снаряд, який завдасть потрійний шкоди); 0.68-0.99 секунд (вилетять два снаряди, кожен завдасть потрійний шкоди); 1 секунда (вилетять три снаряди, кожен завдасть потрійний шкоди).
  • Через свою механіку зарядки, шкоди патронів заряджених пострілів базується не від базового шкоди зброї, а від зарядженого. Це дозволяє легко вбивати фантомівз одного пострілу на Платині.
  • Можна заряджати і стріляти на бігу.

<!- Навігаційні шаблони ->

Зброя з гри Mass Effect 3

<!-Interwiki links ->