Шаблон:Widgets

Адепт (англ. Adept)-один з шести основних класів у рольовій системі розвитку персонажів трилогії Mass Effect.

Адепти-могутні биотики, здатні здійснювати різні маніпуляції з гравітацією і простором за допомогою полів ефекту маси. Вони відмінно можуть виводити з ладу і знищувати ворогів, завдаючи їм великих втрат. Їх здібності дозволяють їм послаблювати противників (деформація) і захищати себе (бар'єр). Не володіють технічними навичками.

В ході подій серії Mass Effect люди-биотики переважно використовують імплантати L3 (Mass Effect), L4 ("Сходження") і L5 (Mass Effect 2). Биотики з імплантатами L2 (такі, як Кайден Аленко) досить рідкісні, оскільки ці імпланти визнані небезпечними і морально застаріли.

Mass EffectРедагувати

ОписРедагувати

Шаблон:Опісаніе2

Навички та здібностіРедагувати

Навичка Умова Здатність
Базова броня Немає ShieldBoost Посилення щита
Пістолети Базова броня 5 Marksman Влучна стрільба
Кидок Немає Throw Кидок
Підйом Кидок 6 Lift Підйом
Деформація Немає Warp Деформація
Сингулярність Деформація 7 Singularity Сингулярність
Бар'єр Немає Barrier Бар'єр
Стазис Бар'єр 4 Stasis Стазис

Навичка "Адепт"Редагувати

Кожен рівень навику зменшує час перезарядки кидка, підйома, деформації, сингулярності, бар'єра і стазиса . Після виконання завдання на Місяці, адепт може спеціалізуватися в захисника або месника, відкриваючи доступ до 7-12 рівнями навички.

Рівень Час перезарядки здібностей Збільшення захисту біотика Відкрита навичка / здатність
1
2
3
4
​​5
6

Спеціалізація "Захисник"
Рівень Час перезарядки здібностей Відкрита навичка / здатність
7
8
9
10
​​11
12
Спеціалізація "Месник"
Рівень Тривалість і шкоди від навичок Відкрита навичка / здатність
7
8
9
10
​​11
12

Mass Effect 2 Редагувати

ОписРедагувати

Шаблон:Опісаніе2

Використовуване зброюРедагувати

НавичкиРедагувати

Навичка Умова
Warp ME2 Icon Деформація Немає
Throw ME2 Icon Кидок Деформація 2
Singularity ME2 icon Сингулярність Немає
Pull ME2 Icon Тяжіння Сингулярність 2
Shockwave ME2 Icon Ударна хвиля Тяжіння 2
Досконалість в біотика ME2 Немає

Mass Effect 3 Редагувати

ОписРедагувати

Шаблон:Опісаніе2

НавичкиРедагувати

Навичка Умова
ME3 Warp Деформація Немає
ME3 Throw Кидок 3 рівень персонажа
ME3 Shockwave Ударна хвиля 6 рівень персонажа
ME3 Singularity Сингулярність Немає
ME3 Pull Тяжіння 3 рівень персонажа
ME3 Кластерная граната Кластерна граната 6 рівень персонажа
Досконалість в біотика ME3 Немає
ME3 Fitness Витривалість 3 рівень персонажа

Цікаві фактиРедагувати

  • Як згадувалося раніше, імпланти L2 небезпечні. Однак з діалогу з Чаквас в Mass Effect можна дізнатися, що Кайден відчуває лише періодичні головні болі.
  • Якщо вибрати клас адепт, то ви станете найпотужнішим біотика.

<! - Навігаційні шаблони ->

Класи

<! - Interwiki links ->